Australia Day Contest Winners

Thank you to everyone who participated in our recent Australia Day contest. We are pleased to announce the following winners of the Bunnings e-gift cards. These will be emailed to you shortly.

First place ($100) – Sampler
Second place ($50) – Coffeemum
Third place ($30) – Rosariot2

These members answered all questions in our trivia quiz correctly, and completed the most surveys during the contest period. Congratulations, we hope you enjoy the prize!

For those who are interested, here are the answers to our quiz.

Q1. Apart from butter, what world-famous spread is on this piece of toast?
Answer: Vegemite

Q2. Australia is known for some of the world’s deadliest animals. Of the following, which is responsible for the most deaths in Australia?
Answer: Box Jellyfish

Q3. In 2005, the government issued a ban on saying a particular word in Parliament House. The ban only lasted 24 hours, but what was the word?
Answer: Mate

Q4. Aussie Rules footy was originally designed to keep what type of athletes fit during their off season?
Answer: Cricketers

Q5. Australia is home to the only two species of egg-laying mammals in the world. Name one of these unique animals.
Answer: Platypus OR Echidna

Q6. What was the late Steve Irwin’s famous catch phrase?
Answer: Crikey!

Q7. What are the key ingredients of a lamington?
Answer: Chocolate, sponge cake, coconut

Q8. What is the Aboriginal name for this iconic landmark?
Answer: Uluru

Q9. Which of these is not an Australian invention?
Answer: The telephone

Q10. The largest Greek population outside of Athens is in which city?
Answer: Melbourne

Advertisements
%d bloggers like this: