Daily Lottery Winners

Blog

We are pleased to announce the winners of the new Daily Lottery since our last update. Congratulations to the following winners!

1st March: ropafa – Argentina
2nd March: babyboom69 – Italy
3rd March: Weslley2018 – Brazil
4th March: angelam – Hong Kong
5th March: TximeletaHoria – Spain
6th March: ЕКатя – Russia
7th March: Mysti05 – Australia
8th March: Βασιλική2012 – Greece
9th March: ZACHEL – Belgium
10th March: Worldno1 – India
11th March: 月ウサギ – Japan
12th March: erontik – Finland
13th March: frederic83700 – France

We also have a dedicated site, which we are updating every day with new winners. You can check it at any time to see all past winners. Be sure to click on the tabs to view each month.

calendar 1303

To be eligible to win, remember that:

– You must have answered at least 1 survey in the 30 days preceding the draw.

– You must be active in the community and have created content in the last 30 days (including but not limited to topics, polls or comments)

– You must have a profile picture (which can be a picture of anything that abides by our content policy – it does not need to be a photo of you).

*Note: You’ll receive free sweepstakes entries for each survey you answer. The more entries you have, the more chances to win (if you would like to top up, you can also purchase extra sweepstakes entries from our rewards centre). Sweepstakes entries are only valid during the month of the draw. This means that the tickets you win in August can only allow you to win in August. Entries expire at the end of each month so to qualify for the following month, you must have earned at least 1 ticket during said month. Winners are selected from all participating countries and full game rules can be found here.

Advertisements

Win big bonuses during Women’s History Month!

In 1975, the UN officially recognised International Women’s Day on 8th March, and Women’s History Month is a further extension of that. Throughout March, you may notice that various media outlets and community events will look back on women’s achievements, and celebrate the progress made by women around the world. On Toluna this month, we’re honouring women throughout history with our special contest.

TDC

Part 1: 
From 1st to 22nd March, we will post a poll every Monday, Wednesday and Friday with a trivia question about women’s history. You’ll receive 15 points for voting on each poll, but if you get the most correct answers and participate in the most surveys between 1-22 March, you’ll win 30,000 bonus points! The top 10 members will receive this bonus.

To see all polls login to Toluna and check the “Recommended” feed, or select “Sponsored content” from the “Surveys” menu. Please note that each poll will close after 24 hours or on the next business day.

Part 2:
Check out the Sliding Puzzle game on our Games page (select “Games” from the “Community” menu). If you can complete the puzzle within 2 minutes, we’ll double the points that you earn from surveys during that week/round. There is a new round each week starting 8th and 15th March at 3pm AEDT / 5pm NZDT. The game will end on 22nd March.

Part 3: 
We are still collecting your nominees for the greatest living New Zealand woman. For 100 bonus points, provide the name of a woman who you think has achieved greatness here.

Thank you and good luck!

Content Creators of the Month – February

Hello Members,

We saw some great content on the site in February. Here’s how the Content Creators of the Month are awarded:

♣ When you create good quality content, the Toluna Team will reward you with a rank-up bonus and you’ll receive between 100 to 1000 points.

♣ If you’re among the top 10 members with the most rank-up bonuses during the month, you’ll make our list and monthly announcements.

♣ If you make the list for three months in a row, you’ll receive another 5000 bonus points.

♣ If you make the list for five months in a row, you’ll receive 10000 bonus points.

TDCFB (1)

Here is the list of top 10 content creators from February, in no particular order:

Sampler
RedCapsicum
soothsayer
ForeverYoung50
gilliej
swingoffakable
jaysblueaus
Mazda626
pagalu
patfay

Congratulations! We hope to see you on the list next month!

And here are the content creators who have made the list for three months in a row – you have each earned 5000 bonus points*:

gilliej

Lastly, here are the content creators who have made the list for five months in a row – you have each earned 10000 bonus points*:

Sampler
RedCapsicum
ForeverYoung50
swingoffakable
jaysblueaus
Mazda626
pagalu
patfay

Want to know how to make the list? Create lots of good quality content, with images or videos. We award rank-up bonuses to Topics and Polls more than Battles or Thumb-its. Your general participation and activity on the site will also be taken into consideration. For further details, please see this post.

*Bonus points will be credited within 7 days of this announcement.

Daily Lottery Winners

Blog

We are pleased to announce the winners of the new Daily Lottery since our last update. Congratulations to the following winners!

14th February: TM06 – Turkey (Valentine’s Special – 2 million points)
15th February: famjstarren – The Netherlands
16th February: izarudin1 – Malaysia
17th February: ravelo.zsoka – Hungary
18th February: msspice – Singapore
19th February: 10marmar – Saudi Arabia
20th February: Justyneczka – Poland
21st February: veaw2533 – Thailand
22nd February: Minnie1956 – United Kingdom
23rd February: Lolihima – Mexico
24th February: barbara582 – Germany
25th February: Muzyc.an – Czech Republic
26th February: zipphanne – The Philippines
27th February: namaste1972 – Portugal
28th February: 小瑋哥 – Taiwan

We also have a dedicated site, which we are updating every day with new winners. You can check it at any time to see all past winners. Be sure to click on the tabs to view each month.

calendar 2802

To be eligible to win, remember that:

– You must have answered at least 1 survey in the 30 days preceding the draw.

– You must be active in the community and have created content in the last 30 days (including but not limited to topics, polls or comments)

– You must have a profile picture (which can be a picture of anything that abides by our content policy – it does not need to be a photo of you).

*Note: You’ll receive free sweepstakes entries for each survey you answer. The more entries you have, the more chances to win (if you would like to top up, you can also purchase extra sweepstakes entries from our rewards centre). Sweepstakes entries are only valid during the month of the draw. This means that the tickets you win in August can only allow you to win in August. Entries expire at the end of each month so to qualify for the following month, you must have earned at least 1 ticket during said month. Winners are selected from all participating countries and full game rules can be found here.

“Toluna Valentine” Winners

TDCFB

We are pleased to announce the winners of the recent Toluna Valentine contest. Congratulations to the following members, who have won a $150 Red Balloon e-voucher! We hope you enjoy the prize, and would love for you to share your experience with the Toluna community!

Australia: lottilots24
New Zealand: notdoriangray

Please check your email, as we have just sent the e-vouchers to you.

Thanks to everyone for participating. We will have a new contest and opportunities to win points in the near future!

Daily Lottery Winners

Blog

We are pleased to announce the winners of the new Daily Lottery since our last update. Congratulations to the following winners! Some have even won double points in our Valentine’s Special – that’s 2 million points each!

30th January: akakuma – Japan
31st January: jkdevika17 – India
1st February: minsu754 – Korea
2nd February: minerva2601 – Austria
3rd February: annette8338 – Denmark
4th February: lpajriani – Indonesia
5th February: Sofia_t – Sweden
6th February: maybemorrigan – South Africa (Valentine’s Special – 2 million points)
7th February: JoanaMoon – Ireland (Valentine’s Special – 2 million points)
8th February: ica67 – Switzerland (Valentine’s Special – 2 million points)
9th February: Shania07 – Norway (Valentine’s Special – 2 million points)
10th February: Eliane42– France (Valentine’s Special – 2 million points)
11th February: donadobemily – Colombia (Valentine’s Special – 2 million points)
12th February: tol2020 – United States (Valentine’s Special – 2 million points)
13th February: newsamoaland – New Zealand (Valentine’s Special – 2 million points)

We also have a dedicated site, which we are updating every day with new winners. You can check it at any time to see all past winners. Be sure to click on the tabs to view each month.

calendar-1302

To be eligible to win, remember that:

– You must have answered at least 1 survey in the 30 days preceding the draw.

– You must be active in the community and have created content in the last 30 days (including but not limited to topics, polls or comments)

– You must have a profile picture (which can be a picture of anything that abides by our content policy – it does not need to be a photo of you).

*Note: You’ll receive free sweepstakes entries for each survey you answer. The more entries you have, the more chances to win (if you would like to top up, you can also purchase extra sweepstakes entries from our rewards centre). Sweepstakes entries are only valid during the month of the draw. This means that the tickets you win in August can only allow you to win in August. Entries expire at the end of each month so to qualify for the following month, you must have earned at least 1 ticket during said month. Winners are selected from all participating countries and full game rules can be found here.

Toluna News Magazine – February Issue

Check out the February issue of our News Magazine online now!

AUFEB2019

New Upvote Feature on Toluna.com

We wanted to give yet another opportunity to show your love and support, this time to your fellow Toluna members!

We’ve introduced an Upvote feature to let you show your appreciation for the content other Toluna members have created.

Up Vote_Toluna

If your content receives a good number of Upvotes it will get checked by the Toluna Team and you could get some extra points!

To see the voting buttons, first you must click on either “Vote!” or “Post” depending on the content you’re reading. The number of Upvotes will display next to the green arrow.

Now tell us, do you like this new feature? Do you have any comments or suggestions for us?

Let us know on Toluna.com!

The Toluna Team

Win DOUBLE the Toluna Millionaire points – Valentine’s Special

Dear Members,

Would you like to win DOUBLE the Toluna Millionare points?

APAC-TDC_FB_Blog

What’s in store for you?
You can win 2,000,000 points in our daily lottery!

How?
Redeem 1,000 points between 6th Feb – 14th Feb and 1 lucky member will be drawn at random to win the double lottery points daily.

Where to buy tickets?
Head to our Rewards Centre to buy extra tickets. You will also receive a free entry for every survey in which you don’t qualify.

Psssttt! Don’t forget that you can also win a $150 Red Balloon e-gift card. For more info, see this post

Good Luck!

Australia Day Contest Winners

Thank you to everyone who participated in our recent Australia Day contest. We are pleased to announce the following winners of the Bunnings e-gift cards. These will be emailed to you shortly.

First place ($100) – Sampler
Second place ($50) – Coffeemum
Third place ($30) – Rosariot2

These members answered all questions in our trivia quiz correctly, and completed the most surveys during the contest period. Congratulations, we hope you enjoy the prize!

For those who are interested, here are the answers to our quiz.

Q1. Apart from butter, what world-famous spread is on this piece of toast?
Answer: Vegemite

Q2. Australia is known for some of the world’s deadliest animals. Of the following, which is responsible for the most deaths in Australia?
Answer: Box Jellyfish

Q3. In 2005, the government issued a ban on saying a particular word in Parliament House. The ban only lasted 24 hours, but what was the word?
Answer: Mate

Q4. Aussie Rules footy was originally designed to keep what type of athletes fit during their off season?
Answer: Cricketers

Q5. Australia is home to the only two species of egg-laying mammals in the world. Name one of these unique animals.
Answer: Platypus OR Echidna

Q6. What was the late Steve Irwin’s famous catch phrase?
Answer: Crikey!

Q7. What are the key ingredients of a lamington?
Answer: Chocolate, sponge cake, coconut

Q8. What is the Aboriginal name for this iconic landmark?
Answer: Uluru

Q9. Which of these is not an Australian invention?
Answer: The telephone

Q10. The largest Greek population outside of Athens is in which city?
Answer: Melbourne